Wasstraten

We zijn meegegroeid

Ooit begonnen we met een vloer in een kleine wasstraat in Nijmegen. Nu weten we precies wat wasstraatondernemers nodig hebben.

Banner afbeelding

Wasstraten

Of er nu tien of honderden auto’s per uur gewassen moeten worden: in een wasstraat staat een hoge kwaliteit altijd op één. We helpen je van ontwerp tot oplevering. Daarbij maken we gebruik van de knapste innovaties.

Laten we even teruggaan naar die wasstraat in Nijmegen, waar een nieuwe betonvloer in moest komen. Hier zat één grote ‘maar’ aan: de carwash kon niet dicht. Dan kun je zeggen dat dit helaas niet mogelijk is. Of je werkt ’s nachts. Wij kozen voor dat laatste. De opdrachtgever van toen is nu één van de grootste autowasbedrijven van Nederland en België. Met ons als huisaannemer die in deze uitdagende markt steeds is meegegroeid.

Veel specifieke kennis

Dat meegroeien heeft ons veel specifieke kennis opgeleverd. Over waterrecycling, biologisch afbreekbare middelen en carwashapparatuur bijvoorbeeld. En dan vooral over wat de bouwtechnische gevolgen zijn van bepaalde wensen hierin. Door deze inzichtelijk te maken, maken we het wasstraatondernemers een stuk makkelijker om belangrijke beslissingen nemen.

Eigenlijk slaan we onszelf niet graag op de borst. Maar in de carwashwereld hebben we stiekem best wat vernieuwende projecten uitgevoerd. Denk aan het bouwwerk voor de eerste interieurbaan in Nederland met lopende banden. Ook hebben we samen met die eerste opdrachtgever een uniek interieurcarrousel ontwikkeld om vuile auto’s van binnen in twaalf minuten brandschoon te krijgen.

Bijdragen aan succes

Bij elke nieuwe wasstraat ontwikkelen we het gebouw en de straat. Maar voordat we zover zijn, doorlopen we samen het complete traject. Dat begint dus aan de tekentafel, waar we onze kennis van techniek en innovatie delen. Vervolgens verzorgen we de vergunningsaanvraag, werken we de werktekeningen uit en voeren we tijdens de bouw een strakke regie. Kortom: tijdens elke projectfase willen we bijdragen aan jouw succes.

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“Betrouwbaarheid is vaak het belangrijkst, want een wasstraat mag niet stilvallen”

Toine Kooijmans

Acquisiteur