Horeca & Leisure

Ondernemende opdrachtgevers passen bij ons

Wij zijn gastheer in jouw branche. We delen samen de passie om er iets creatiefs en innovatiefs van te maken.

Banner afbeelding

Horeca & Leisure

Wij bouwen op vertrouwen. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. En het werk dat we leveren, moet vooral goed zijn. Met die gezonde instelling realiseren we dat schitterende hotel aan zee of dat prachtige pannenkoekenrestaurant in de bossen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden we belangrijk. Bouwen onder het BREEAM-label doen we dus graag. BREAAM (British Research Establishment Environmental Assessment Method) is een methode om de milieuprestaties van gebouwen te meten, waarbij we uiteraard samen met onze opdrachtgever voor een zo hoog mogelijke score gaan. Duurzame energieoplossingen zoals zonnepanelen en wamterugwinning (WTW) zijn hierbij logische puntenpakkers. Maar we kijken bijvoorbeeld ook naar zaken als interne logistieke routes en bereikbaarheid.

Naast BREEAM hanteren we andere moderne methodieken, zoals BIM en Lean. Die laatste noemen we hier trouwens de ‘PP-manier van bouwen’ en pasten we al toe vóórdat Lean überhaupt bestond. Ook gebruiken we de laatste technieken en werken we volgens diverse certificeringen. Dit doen we allemaal voor soepele en snelle processen en vooral om continu aan kwaliteit te bouwen. En natuurlijk: om blijvend aan het vertrouwen te werken.

Daarbij verliezen we niet uit het oog wat het allerbelangrijkste is: vakmanschap. Want goeie mensen maken écht het verschil. Naast onze eigen stevige basis van uitvoerders, timmermannen en andere vaklui, werken we samen met vaste partijen. Onderlinge afspraken zijn vanzelfsprekend, waardoor het op de bouw gesmeerd loopt. Zijn er onverhoopt toch problemen? Dan is het heel simpel: geen discussies, onderzoeken of vingers wijzen, maar ouderwets dingen oplossen.

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“We gaan voor snelheid, maar dat mag nooit ten koste gaan van kwaliteit”

Toine Kooijmans

Acquisiteur