Woningen en Appartementen

Meer kruim, meer credits

Speciale woonwensen? We doen er alles aan om deze waar te maken. Natuurlijk kost dit moeite, maar het levert ook meer voldoening op.

Banner afbeelding

Woningen

We bouwen voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en particulieren. Ook zijn we wel eens zelf de ontwikkelaar. Hoe dan ook: bij iedere klus – groot of klein – gaan we voor openheid, kwaliteit en snelheid.

Soms gaat er een aanbesteding aan een project vooraf, maar meestal werken we vanuit een bouwteam. Daarvoor worden we uitgenodigd, omdat een ontwikkelaar goede verhalen over ons heeft gehoord. Of vanwege eerdere positieve ervaringen met ons. Dat is het grootste compliment wat we kunnen krijgen, want dan weten we zeker dat we eerder goed werk hebben geleverd.

Het mooie aan werken vanuit een bouwteam is dat we niet tegenover, maar naast elkaar staan. Elk teamlid levert zijn eigen bouwkennis en –ervaring. Samen maken we vervolgens de juiste keuzes. Ook laten we precies zien wat er gebeurt als we aan de knoppen draaien, want elke optie of methode heeft gevolgen voor het ontwerp en voor het budget. Door dit inzichtelijk te maken, nemen we de juiste beslissingen.

Ook in de planning zijn we transparant. En we houden het tempo er graag in; we leveren projecten zelden later op dan afgesproken. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Vooral door met vaste onderaannemers samen te werken. Hierdoor hebben we vaak aan één woord genoeg. En als iets de planning in gevaar brengt, is iedereen bereid om het snel en vakkundig op te lossen.

Voor particulieren

Als we bouwen voor particulieren is het bouwteam wat kleiner, maar eigenlijk werkt alles precies hetzelfde. We blijven voortdurend met elkaar in contact en maken bijzondere woonwensen maar al te graag mogelijk. Zo is elke oplevering een feestje. En dat is iedere keer weer ons doel.

Foto van de rechter zijde van de huizen
De Veste, Helmond

Appartementen

Ook tijdens de bouw van appartementencomplexen – of andere grotere projecten – hebben we intensief contact met de toekomstige bewoners. Op kopersavonden bijvoorbeeld, maar ook als we het hoogste punt hebben bereikt of als de bouw wind- en waterdicht is. Ook begeleiden we bewoners op alle mogelijke manieren. Zo helpen we ze zelfs om een Vereniging van Eigenaren (VvE) op te starten. Zij blij, en wij dus ook.

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“We gaan gewoon nét een stap verder dan anderen”

Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur