Verbouw & Renovatie

We maken er iets moois van

Een aanbouw, dakkapel of keukenrenovatie? We pakken het samen aan. Jij deelt je woonwensen; wij delen ons vakmanschap.

Banner afbeelding

Verbouw en renovatie

Elke verbouwing begint bij jou aan tafel. Daar luisteren we aandachtig en bespreken we de mogelijkheden. Daarna stropen we de mouwen op. Want als we een project starten, ronden we het ook naar wens af.

Bij een verbouwing kun je denken aan een aanbouw, een dakopbouw of aan rigoureuze veranderingen aan de indeling van je huis. Hoe klein of hoe groot de klus ook is: we nemen je continu mee in het proces, zodat je precies weet wat je wanneer te wachten staat. Én wat je mogelijk zelf kunt doen. Het fijne daarbij is dat je maar één contactpersoon hebt, want onze projectleiders begeleiden de klus van begin tot eind.

Ervaren bouwteam

Tijdens de bouw kun je rekenen op een kundig en ervaren bouwteam dat goed op elkaar is ingespeeld. We werken namelijk veel samen met vaste partners. En die hebben allemaal hetzelfde doel als wij: ervoor zorgen dat jouw woonwensen werkelijkheid worden. Daarbij maken we gebruik van de slimste oplossingen en modernste innovaties, zoals de laatste technieken op het gebied van domotica, warmtepompen en duurzaamheid.

Wat we het liefste doen? Complexe opdrachten aanvliegen. Als pure vakmannen zijn we namelijk niet vies van een uitdaging. Achtergevel eruit, zware staalconstructie erin: prachtig! Maar hé, we hebben ook plezier tijdens klussen die minder ingewikkeld zijn. Zolang we voor jou maar waarde kunnen toevoegen!

Renovatie

Verbouw en renovatie: ze worden geregeld door elkaar gehaald. Toch is er een wezenlijk verschil tussen beide takken van sport. Waar het bij een verbouwing om een bouwkundige wijziging gaat, gaat het bij renoveren om het herstellen of vernieuwen van oude elementen van een pand. Zoals de kozijnen. Of de vloer, de badkamer of de keuken. Ook werken we geregeld aan een dak- of gevelrenovatie.

Onze aanpak is altijd hetzelfde. Want ook bij een renovatie draait het om goed luisteren, technische expertise en vooral vertrouwen. Dus daar zorgen we voor!

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

“Heerlijk om na twee weken hersenkraken tot een perfecte oplossing te komen”

Tom Aarts

Teamleider Service en onderhoud