02 dec 2022

In 2014 rondden we de nieuwbouw voor Praktijk Jij en Ik in Reek af. Acht jaar later volgde de uitbreiding, waarbij de keuze zowat blindelings opnieuw op ons viel. Directielid Sandy Vos vertelt waarom het vertrouwen zo groot is. Vijf vragen, vijf antwoorden.

Waardoor zijn jullie zo overtuigd geraakt?

“De eerste keer leverden jullie niet alleen vakwerk, maar jullie hielden je ook aan de gemaakte afspraken. Als we belden, sprongen jullie meteen in de auto. Natuurlijk kon dat ook omdat we slechts een dorp verderop zitten, maar toch: zo bleef de drempel laag om vragen te stellen. Vandaar dat we weer voor jullie kozen. Sterker nog: we hebben niet eens een ander benaderd.”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

commercieel directeur

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Hebben we het de tweede keer weer waargemaakt?

“Absoluut, op verschillende fronten. En zeker qua planning. Want eigenlijk zou de bouw in de herfst opgeleverd worden, maar het ging zo vlot dat jullie in de zomer al klaar waren. Ook over de begeleiding vanuit het bouwteam ben ik erg te spreken. Veel werd samen met onze bouwbegeleider ‘gewoon’ geregeld, waardoor ik me kon concentreren op mijn eigen werk.”

Afbeelding van persoon van de qoute
’’

"De bouw zou in de herfst opgeleverd worden, maar het ging zo vlot dat het in de zomer al klaar was!"

Sandy Vos

Praktijk Jij en Ik

Wat is er precies aan de praktijk bijgebouwd?

“We zijn verdubbeld in vierkante meters met acht extra kantoorruimtes, twee grote behandelkamers en één groepsruimte. Maar: we zijn niet verdubbeld in het aantal cliënten. We hebben dit vooral gedaan om er een fijnere plek van te maken. Voor onze medewerkers én voor de cliënten.”

Volledige breedte afbeelding

We hebben behoorlijk wat ervaring in de zorg. Heb je dat gemerkt?

“Het ontwerp van de architect lag er al, dus daarin was meedenken niet meer nodig. Maar in de uitvoering wél. We werken met jongeren die ontwikkelingsproblemen of -stoornissen hebben. Daardoor is het fijn als ze zo min mogelijk prikkels ervaren. Dat is gelukt tijdens de bouw: er zijn hekken langs het bouwpad geplaatst en we konden het bestaande gebouw en een groot deel van de tuin blijven gebruiken.”

Klinkt als een geslaagd project! Is dat ook zo?

“Zeker. Het mooiste vind ik misschien nog wel dat we onze contactpersonen van Peter Peters niet hebben uitgenodigd voor de open dag – ervan uitgaande dat ze daarvoor te druk zijn. Maar ze waren er allemaal. Eentje zelfs op zijn vrije dag!”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

commercieel directeur