29 jul 2022

Op shirts van voetbalvereniging Vianen Vooruit prijkt ons blauwe logo. Niet op die van de heren, maar op de tricots van het eerste vrouwenelftal. “Juist omdat er voor het mannenteam altijd wel een sponsor te vinden is”, aldus commercieel directeur Alexander Schoonenberg.

Het past wel bij de Peters Groep. Dingen anders doen dan anderen. En mensen helpen die iets vaker buiten de boot vallen. “We zijn bij veel regionale sportverenigingen op een bord langs de lijn te zien”, vertelt Alexander. “Maar bij de kleinere voetbalclubs voelen we ons nog nét wat meer betrokken dan bij de grotere verenigingen. Waarom? Tja, voor de underdog hebben we extra veel sympathie.”

 

Gebroeders Van de Wiel

Natuurlijk gaan we niet zomaar op elke sponsoraanvraag van in. Daarvoor krijgen we er simpelweg te veel. Maar tegen het verzoek van Vianen Vooruit konden we geen nee zeggen. Alexander: “Onze medewerkers Arthur en Alfred van de Wiel vroegen me of we het team van Inge, Alfreds dochter, wilden sponsoren. De timmermansbroers werken hier al sinds 2004, het zijn superbetrouwbare krachten en Alfred doet ook nog eens het nodige voor de personeelsvereniging. Voor zulke fijne medewerkers doen we graag iets terug.”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur

Afbeelding container breedte
’’
Gaaf om te zien hoe trots die meiden zijn
Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur

Fotopresentatie

Inge kwam al eens naar Schaijk om ons te bedanken. Ook nodigde ze Alexander een tijdje geleden uit voor de fotopresentatie, maar die werd door corona steeds uitgesteld. Tot dit voorjaar. “Toen heb ik meteen de eerste helft gekeken”, zegt Alexander, die daarbij wel iemand aan zijn zijde miste. “Ik was er om 8.30 uur, maar Alfred zelf was wat later vanwege de kou, haha. Maar ach, dat maakte niet uit. Gaaf om te zien hoe trots die meiden zijn. De nieuwe tenues zijn ze van harte gegund!”

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Commercieel directeur