08 mei 2025

In Wijk en Aalburg, op De Kroon 21, zijn wij begonnen met de uitbreiding van de deegfabriek van Van Ballegooijen Foods, een naam die niet alleen klinkt als vorstelijk, maar het ook ís.

Van Ballegooijen Foods bestaat uit twee sterke familiebedrijven met diepe wortels in de Nederlandse foodindustrie:
Van der Pol – Boterdeegspecialist (sinds 1885) – dé specialist in roomboterdeeg. Hun assortiment varieert van bladerdeeg en croissantdeeg voor in de bakkerij, tot bevroren koekjesdeeg voor in ijs. Dankzij de ambachtelijke kwaliteit en continuïteit mag dit familiebedrijf zich sinds 1987 trots Hofleverancier noemen.
Royal VIVBuisman (sinds 1868) – wereldwijde expert in melkvet en boterproducten. Met klanten in meer dan 50 landen leveren zij onder andere gekarnde boter, melkvetfracties en boterblends. Sinds 1968 dragen zij met trots het predicaat Koninklijk.

Samen vormen ze één familiebedrijf, verbonden door roomboter en gedreven door kwaliteit, traditie en innovatie.

Met de uitbreiding van de fabriek, alsmede de bouw van een extra koel- en vrieshuis creëren we ruimte voor groei, innovatie én nog meer smaakvolle producten. Daar dragen wij als Bouwbedrijf Peter Peters graag ons steentje aan bij.

De montage van de staalconstructie is inmiddels in volle gang (van der Lee Staalbouw / KGMONTAGE) en we gaan als een speer de lucht in. Dit blijft altijd een indrukwekkend gezicht. Op weg naar de viering van het hoogste punt!

Architect: Platform Allround
Constructeur: Constru

 

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Directeur Peters Groep

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Alexander Schoonenberg

Directeur Peters Groep