Met grote trots presenteren wij de uitbreiding van ons eigen kantoor in Schaijk.

Het oorspronkelijke pand dateert van dertig jaar terug, en de laatste uitbreiding was 10 jaar geleden. Het werd tijd om met een frisse blik naar de toekomst te kijken en een plan te maken voor een uitbreiding die daar bij past. Verdeeld over drie bouwlagen hebben we er 800 m² oppervlakte bijgekregen. Er is een bewuste keuze gemaakt in het gebruik van verschillende materialen en kleuren. Het resultaat is een “warm”, eigentijds en gezellig kantoor, dat past bij wie wij zijn en waar onze collega’s en bezoekers zich welkom voelen.

Enkele opvallende aspecten:

De kern van het nieuwe gebouw is uitgevoerd in beton. Prefab beton elementen met voorgeprefabrieerde vloeren, bordessen en betontrappen bieden het gebouw stabiliteit. In deze kern bevinden zich het trappenhuis, de lift, sanitaire voorzieningen, technische ruimtes en pantry’s. Het trappenhuis is prachtig afgewerkt met beton ciré.

Op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping staan prefab beton kolommen met daarop een staalconstructie. Hierop rusten Lignatur houten kanaalplaten met afgewerkte onderzijden. Deze combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid is kenmerkend.

Vanzelfsprekend hebben de vakmensen van onze eigen timmerfabriek, Peters Machinale Timmerwerken, alle houten kozijnen en deuren gemaakt. Onze eigen HSB- afdeling droeg zorg voor de productie van de HSB- wanden in de buitengevels.

Onze entree is verplaatst van het oorspronkelijke pand naar de nieuwbouw en heeft een moderne uitstraling gekregen, versterkt door ons logo in beton.

Onze receptionistes zijn enthousiast over hun prachtige, inspirerende werkruimte. De ontvangstbalie is een echte blikvanger bij binnenkomst en nodigt uit om plaats te nemen op ons gezellige “benkske” met een kop koffie.

Natuurlijk zijn er nog veel meer details te delen, zoals de alucobond gevelbekleding, de vliesgevel die oud en nieuw verbindt, de geïntegreerde technologie en het duurzame koel- en verwarmingssysteem middels een warmtepomp.

U bent van harte welkom om onze uitbreiding te komen bewonderen. De koffie staat klaar.

 

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding