HYTORC is al meer dan 50 jaar absolute marktleider op het gebied van oplossingen voor industriële boutverbindingen. Het inspirerende hoofdkantoor vormt een schitterende aanvulling op dit vooruitstrevende bedrijf.

Dit opvallende gebouw bevindt zich langs de A73-snelweg en trekt direct de aandacht met zijn strakke architectuur. Zowel horizontaal als verticaal vloeien de naden van de aluminium composiet panelen van de gevel naadloos over in de kozijnen, wat zorgt voor een indrukwekkend lijnenspel.

De bouw begon met een grondige renovatie van de bestaande bedrijfshal, inclusief de toevoeging van een overkapping. Vervolgens werd een nieuwe bedrijfshal geïntegreerd met de bestaande structuur, terwijl de verouderde kantoren werden gesloopt. Het nieuwe kantoor werd als laatste gerealiseerd, maar zoals het gezegde luidt: “Last, but not least.” Het was een uitdaging om dit te realiseren terwijl de bedrijfsactiviteiten onverminderd doorgingen, met aandacht voor geluidsoverlast en de bescherming van kostbare apparatuur in het pand. Het resultaat mag er zijn: een prachtig pand met een unieke uitstraling.

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding