14 nov 2023

Het einde van het jaar nadert – de kerstverlichting hangt, de koffie smaakt nog beter, en bij Bouwbedrijf Peter Peters hebben we iets leuks voor deze feestdagen bedacht! Wij zullen aan het einde van dit jaar niet op pad gaan met relatiegeschenken om onze opdrachtgevers te bedanken. Dit is voor ons niet speciaal gebonden aan de kerstperiode maar doen we liever op een gepast uniek moment. Daarvoor in de plaats steunen we 2 goede doelen met onze actie:

“Peters op de bres
voor Stichting ALS en Alpe d’HuZes”

Beide goede doelen ontvangen sowieso een donatie van 1.500 euro van Peters Groep. Maar jij kunt dit bedrag nog verhogen. Jouw kerstwens is namelijk 5 euro waard! Hoe dit zit lees je hieronder.

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Judith van der Wijst

Marketingcommunicatie

Bij binnenkomst op ons kantoor in Schaijk staat een prachtig houten kerstboom die is gemaakt door leerlingen van Bouwmensen Oss-Veghel. Hiermee steunen wij hun kerstbomen-actie tbv ALS. Bouwmensen Oss Veghel Nijmegen komt in actie om de strijd tegen ALS aan te gaan. | NPO 3FM

De bedoeling is dat deze boom vol komt te hangen met kerstwensen.
Voor elke wens die in de boom wordt gehangen, doneert Bouwbedrijf Peter Peters 5 euro aan stichting ALS / Alpe d’HuZes.

Bij onze receptie liggen houten kersthangertjes klaar om iets op te schrijven voor in de wensboom. Onze eigen medewerkers hebben we opgeroepen om dit te doen. Onze relaties die in de periode t/m 22 december een bezoekje brengen aan ons kantoor vragen we hetzelfde te doen. Het is deze periode altijd een zoete inval op kantoor, dus wij denken dat dit goed moet komen. Natuurlijk tellen ook de kaartjes die we per post/mail ontvangen mee.

Waarom 2 goede doelen, ALS èn Alpe d’HuZes?

Stichting ALS Nederland is dit jaar het goede doel van 3FM Serious Request 2023. In Schaijk, waar ons bedrijf gevestigd is, is een 24- uurs actie opgezet voor dorpsgenote Zoë, een jonge moeder die lijdt aan deze ongeneeslijke ziekte. Wij willen Zoë graag een hart onder de riem steken en tegelijk ons steentje bijdragen aan deze landelijke actie.

Een ander geweldig doel is Alpe d’HuZes. Twee van onze medewerkers, Arjan Caspers en Eric Kieboom, gaan deze beruchte berg beklimmen en zijn begonnen aan hun donateursactie ter inzameling voor KWF kankerbestrijding.

Lang verhaal kort, we konden niet kiezen, dus dat doen we ook niet!
Laten we allebei de doelen een steuntje in de rug geven!

Bekendmaking:

Op 22 december, tijdens onze kerstborrel maken wij het bedrag bekend. Aan onze collega’s Arjan en Eric overhandigen wij de donatie voor Alpe d’HuZes tijdens deze borrel. Aansluitend rijden we naar dorpshuis “de Phoenix” in Schaijk, waar op dat moment een 24- uurs actie gehouden wordt ter inzameling voor de Stichting ALS om daar de donatie te overhandigen.

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf te doneren aan één van de acties. Hieronder de linkjes:
ALS: https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/schaijk-24-uur-voor-zoe
Alpe d’HuZes Arjan: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/arjancaspers
Alpe d’HuZes Eric: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/s/24521/30833

Dus, stuur je kerstkaart/wens naar receptie@petersbouw.nl of kom langs in Schaijk,
Bedankt namens het goede doel voor uw wensen en bezoek.

Met warme bouwgroeten,
Team Peters Groep

Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding
Slider afbeelding

Meer informatie?

shape
Persoon avatar afbeelding
Judith van der Wijst

Marketingcommunicatie