Visie

Wij zijn de betrouwbare expert voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al sinds 1988 staan wij met onze volledige service en bouwbegeleiding klaar om projecten tot een groot succes te maken. Wij denken mee met onze klant en streven hierbij naar innovatie en duurzaamheid.

Wij zijn specialist in agrarische bouw, woningbouw, beton en bekisting, het bouwen van uiteenlopende ondernemingen zoals scholen, wasstraten en zorginstellingen, onderhoud en renovatie. Informatie over deze specialisaties vindt u op deze website. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor vragen en meer informatie.

Uw wens onze focus

Bouwbedrijf Peter Peters denkt met u mee. Door onze ruime kennis, ervaring en een flexibele instelling kunnen wij ons goed inleven in ieder bouwproject en komen wij met creatieve oplossingen voor onverwachte uitdagingen.

Bij een bouwproject komt veel kijken, wat misschien nieuw voor u is, maar waarin wij al jaren expert zijn. Wij gaan graag met u op weg, langs alle uitdagingen die een bouwproject met zich meebrengt. Om u te adviseren, met u mee te denken en om samen een eindproduct af te leveren waar wij trots op zijn en waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bouwen aan topresultaat

Wij staan voor het beste resultaat passend bij uw wensen. Alleen het beste is goed genoeg.

Een bouwproject is niet zomaar iets, er moet aan allerlei zaken worden gedacht en veel partijen hebben met elkaar te maken. Het is belangrijk dat zij goed met elkaar samenwerken. Bij Bouwbedrijf Peter Peters vindt u meerdere specialisaties onder één dak. Wij werken al jaren met elkaar samen en zijn dus uitstekend op elkaar ingespeeld. Dit maakt dat wij garant staan voor top resultaat.

Afspraak is afspraak

Bouwbedrijf Peter Peters staat voor zijn afspraken. Mogelijkheden worden besproken en strikte afspraken zoals opleverdatum zullen wij nakomen.

Om u volledig tevreden te stellen laten wij geen mogelijkheid onbenut. Dus ook een aanbesteding, turnkey-projecten, het aanstellen van een bouwteam of zelfs deelneming in projecten behoort tot de mogelijkheden. Bij iedere opdracht streven wij naar het allerbeste, maar een project is voor ons pas echt geslaagd als u als klant helemaal tevreden bent. 

Maatschappelijke betrokkenheid

Breed gedragen structurele steun is niet alleen van belang voor degene die geholpen wordt. Ook voor onze eigen normen en waarden is het belangrijk. In de 25 jaar dat Bouwbedrijf Peter Peters bestaat, spelen we een belangrijke rol in de samenleving. We sponsoren namelijk al jaren lokale cultuur- en sportverenigingen. Daarnaast zetten wij geld, kennis en ervaring in voor ontwikkelingsprojecten en doneren wij aan maatschappelijke organisaties.

Lees meer over deze ontwikkelingsprojecten Icon External Link op de Peter Groep website.

Graydon

Bouwbedrijf-Peter-Peters-Graydon-financieelgezond Fotor

BIM

BIM

 

BREEAM

Breaam

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788