Visie op bouwen

Visie

Wij zijn de betrouwbare expert voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Al sinds 1988 staan wij met onze volledige service en bouwbegeleiding klaar om projecten tot een groot succes te maken. Wij denken mee met onze klant en streven hierbij naar innovatie en duurzaamheid.
Lees meer...

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn bij Bouwbedrijf Peter Peters een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Dit doet Bouwbedrijf Peter Peters door innovatieve concepten als Nufuture , maar ook door de invoering van BIM bouwen binnen het bedrijf. Daarnaast is er een centraal MVO-beleid ontwikkeld. Lees meer over ons MVO-beleid op de Peters Groep website.
Lees meer...

Breeam

BREEAM is het instrument om de duurzaamheid van vastgoed en gebieden meetbaar te maken. Wij werken standaard met het BREEAM label in het bouwbesluit.
Lees meer...

BIM

Binnen een bouwproces werken zeer veel verschillende partijen samen om te komen tot het uiteindelijke totstandkoming van het bouwwerk. De omgeving is continu in beweging en de rollen en verantwoordelijkheden van deze partijen verschuiven regelmatig. De grote hoeveelheid partijen die bij een project betrokken zijn en de grote hoeveelheid gegevens binnen een project en de dynamiek daarvan vergroot de kans op faalkosten aanzienlijk.
Lees meer...

Graydon

Bouwbedrijf-Peter-Peters-Graydon-financieelgezond Fotor

BIM

BIM

 

BREEAM

Breaam

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788