Inventariseren

Eerst zorgen we voor een goede inventarisatie door een gecertificeerde partner op het gebied van asbestsanering. 

Saneren

Vervolgens schakelen wij onze vaste specialisten in die op een professionele en veilige manier het asbest verwijderen en afvoeren. 

Renoveren

Van tevoren nemen we met u door op welke manier het dak of andere delen van het gebouw gerenoveerd moeten worden. 

Asbestsanering

Vanwege gevaren en risico’s voor de gezondheid is het gebruik van asbest sinds 1992 verboden.   De regering dringt erop aan om alle asbesthoudende producten in golfplaten daken, wanden en isolatiematerialen te verwijderen. Bovendien nemen verzekeringen en banken geen risico meer wanneer er sprake is van asbest. Dit geldt voor particuliere woningen, bedrijfshallen en bijvoorbeeld stallen in de agrarische sector. Bij Bouwbedrijf Peter Peters bent u aan het juiste adres als het om asbestsanering gaat. Wij nemen al het werk en geregel uit handen en zijn uw aanspreekpunt voor al uw vragen. 

Inventariseren
Eerst zorgen we voor een goede inventarisatie door een gecertificeerde partner op het gebied van asbestsanering. Door middel van visuele inspectie, monsterafname of eventueel het openmaken van muren of plafonds wordt bepaald om hoeveel vierkante meter het gaat. Ook vragen we alvast een sloopvergunning voor u aan.

Saneren
Vervolgens schakelen wij onze vaste specialisten in die op een professionele en veilige manier het asbest verwijderen en afvoeren. Om de overlast te beperken, proberen we dit in een zo kort mogelijk tijdsbestek uit te laten voeren. 

Renoveren
Van tevoren nemen we met u door op welke manier het dak of andere delen van het gebouw gerenoveerd moeten worden. Denk hierbij aan (on)geïsoleerde panelen, dakpannen of golfplaten. Wellicht is dit een goed moment om zonnepanelen op het dak van uw woning of bedrijfshal te plaatsen? Ook daar kunnen we voor zorgen. Direct na de sanering gaan we aan de slag met de renovatie, zodat u binnen de kortste keren bent voorzien van een asbestvrij gebouw met een nieuw dak.

Wilt u asbest laten verwijderen en alles laten regelen door Peter Peters bouwbedrijf of heeft u vragen over asbestsanering?

Neem contact op met onze asbest adviseur Henk Jans: 06-50603880

Projecten asbestsanering

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0486 463788